16-02-2020


Op 16 februari hebben wij onze tweede meeting gehad voor Thailand. De eerste bijeenkomst was alweer in januari, toen heeft de groep kennis met elkaar gemaakt. Maar vandaag mochten wij twee nieuwe Thailand gangers verwelkomen, namelijk Edwina en Maartje. Als u meer informatie wilt over iedereen die mee gaat, verwijs ik u door naar het kopje ‘Over Ons’, iedereen heeft daar een persoonlijk stukje geschreven zodat u een impressie kunt krijgen van de groep. Maar goed verder met de dag. We hebben na de kennismaking van de nieuwe deelnemers wat praktische punten besproken, waaronder dat onze vliegtickets geboekt zijn! Het staat nu dus echt vast: op 3 augustus vertrekken wij naar Thailand!

Daarnaast hebben we de voorlopige planning bekeken, deze wordt later voor u bekend gemaakt, er nog van alles kan veranderen daarom houden we dit nog even voor ons zelf. Maar als ik dan een klein tipje van de sluier mag verklappen, het wordt een erg leuk programma! Niet dat u nu wijzer bent, maar ja.

Na de praktische punten zijn we doorgegaan met een Kahoot, hierin stonden wat grappige feitjes over ons team en Thailand. Joshua won de Kahoot! Na de Kahoot was het tijd om de taken te gaan verdelen, ieder teamlid heeft één of meerdere taken op zich genomen. Op deze manier kunnen alle talenten ingezet worden voor de reis. Er waren van allerlei taken zoals sociaal media, fotografie, sponsorwerving, kinderwerk, outreach et cetera. Voor iedereen was er wel een onderdeel waar hij of zij van toegevoegde waarde was. Zo gaat Luuk bijvoorbeeld de website ontwerpen en houdt onder andere Lisanne zich bezig met blogs schrijven. Na de verdeling zijn we in de groepjes uit een gegaan om ideeën te gaan sparren. Hier kwamen al hele leuke plannen uit, maar daar later meer over. Na dat we met de groepjes uit een waren geweest was het tijd om gezamenlijk afsluiten met gebed en te genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door onze enige echte kok Caroline.

Na deze drukke maar gezellige dag hebben we afscheid genomen, maar niet voor lang aangezien wij hele leuke en mooie acties gaan organiseren om zo veel mogelijk geld op te halen voor de reis en Siam Care!

Voor nu eindig ik de blog,
Dankjewel voor het lezen en tot de volgende!
Lisanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s